خرید و فروش ارز دیجیتال تنها فعالیت شما برای سرمایه گذاری در بازار کریپتو نیست و نخواهد بود. سرمایه گذاری روی ارزهای دیجیتال چند گام مختلف دارد که باید با همه آن ها آشنا شوید. بسیاری از سرمایه گذاران با مشاهده سودهای کلان رمز ارزها در سال های اخیر به صورت شتابزده شروع به معامله می کنند. چنین کاری باعث می شود که این افراد ریسک فعالیت خود را افزایش دهند و عموما دچار ضرر شوند. بنابراین بهتر است که پیش از آغاز خرید و فروش ارز دیجیتال، گام های مختلف این کار را بشناسید. البته شناخت به تنهایی کافی نیست و در کنار آن باید به صورت عملی هم این مراحل را اجرا کنید. یکی از مراحل پیش روی شما، انتخاب کیف پول است. کیف پول های تحت وب نیز یکی از انواع کیف پول هستند که در این مقاله به شما معرفی می شوند.
ذخیره ارز دیجیتال در کیف پول های اختصاصی، آخرین گام شما برای خرید و نگهداری رمز ارز می باشد. با این کار شما ارزهای دیجیتال خود را با خیال راحت نزد خودتان نگه می دارید. یکی از انواع ولت که می توانید با تهیه آن ارزهای دیجیتال را ذخیره کنید کیف پول تحت وب می باشد. اگر با کیف پول های تحت وب آشنایی ندارید و نمی دانید که چگونه باید از آن ها استفاده کنید، ما شما را راهنمایی خواهیم کرد.
کیف پول تحت وب چیست؟
ولت های تحت وب یا Web-based wallets دسته ای از ولت های دیجیتالی هستند که با تهیه آن ها می توانید رمز ارزها را ذخیره کنید. این کیف پول ها با اتصال به اینترنت و روی فضای اینترنت کار می کنند. این دسته از کیف پول ها بر خلاف کیف پول های نرم افزاری نیازی به نصب نرم افزار ندارند. شما می توانید با استفاده از یک مرورگر به آن ها وارد شوید و استفاده لازم را ببرید. چنین چیزی ممکن است در نگاه اول جذاب به نظر برسد چرا که کار شما را راحت تر می کند. با این حال کیف پول های تحت وب معایبی هم دارند که ممکن است نظر شما را درباره آن ها تغییر دهد. در بخش ویژگی های Web-based wallets با مزایا و معایب این کیف پول ها بیشتر آشنا می شوید.
ویژگی های ولت تحت وب
در بازار ارز دیجیتال، صرفا هر چیزی که کار شما را راحت تر کند بهتر نیست. شما باید در کنار سهولت برای موارد دیگری چون امنیت هم اهمیت زیادی قائل شوید. بر همین اساس باید بدانید که کیف پول های تحت وب علی رغم استفاده راحتی که دارند از امنیت کمتری هم برخوردار هستند. دلیل سطح امنیت پایین آن ها هم اتصال به اینترنت و سایت های اینترنتی می باشد. بر این اساس اگر سایت میزبان هک شود، اطلاعات شما نیز می تواند به سرقت برود. در این زمینه کیف پول های سخت افزاری و سرد امنیت بالاتری دارند؛ زیرا برای اتصال به آن ها نیازی به اینترنت ندارید. مشکل دیگر کیف پول های تحت وب هم همین است. شما برای اتصال به این کیف پول ها به اینترنت نیاز دارید. بنابراین در صورت عدم دسترسی به اینترنت، به کیف پول خود هم دسترسی ندارید.
با این حال ویژگی های مثبتی هم در این کیف پول ها به چشم می خورد. راحتی و سرعت اتصال به آن ها یکی از همین ویژگی های مثبت می باشد. علاوه بر این کیف پول های تحت وب رایگان هستند و اطلاعات آن ها در سرورهای امن ذخیره می شوند. پس امکان هک شدن سرورها کمتر می شود و نگرانی شما از امنیت حسابتان هم کاهش می یابد. پیش از اینکه به سمت این نوع ولت ها بروید، ویژگی های مثبت و منفی آن ها را در کنار هم قرار بدهید و نتیجه درست را بگیرید. در بخش های بعدی مقاله با بهترین کیف پول های تحت وب آشنا می شوید و جایگزین های وب ولت ها را می یابید.
بهترین کیف پول های تحت وب
بسیاری از کیف پول های مطرح و پرطرفدار روی بستر اینترنت فعالیت می کنند. کیف پول های بلاک چین (Blockchain) مای اتر ولت (MyEther-Wallet) و پیمنت ولت (Payments) نمونه هایی از این موارد هستند. بنابراین کیف پول های تحت وب اعتبار کمی ندارند اما جایگزین هایی هم برای آن ها وجود دارد. شما می توانید با ورود به سایت هر یک از موارد فوق، یک کیف پول تحت وب برای خود بسازید و به آن متصل شوید. در غیر این صورت می توانید از جایگزین های وب ولت هم استفاده کنید. در بخش آخر مقاله با موارد جایگزین آشنا می شوید و می توانید متناسب با انتظارات خود هر یک از آن ها را تهیه کنید.
سایر ولت های ارز دیجیتال
همانطور که گفتیم برای کیف پول های تحت وب جایگزین هایی وجود دارد. این جایگزین ها انواع دیگر کیف پول های دیجیتالی هستند. سایر کیف پول های گرم از جمله کیف پول های موبایل، دسکتاپ و کراس پلتفرم گزینه هایی برای شما هستند. این ولت ها نرم افزاری می باشند و باید برای استفاده از امکانات آن ها اپلیکیشن اختصاصی شان را دانلود کنید. کیف پول های سخت افزاری نیز گزینه دیگری هستند که تفاوت های قابل توجهی با سایرین دارند. این کیف پول ها عموما رایگان نیستند و استفاده از آن ها به صورت آنلاین صورت نمی گیرد. ولت های سخت افزاری ماهیتی فیزیکی دارند و باید از یک فروشگاه کیف پول ارز دیجیتال خریداری شوند.
اینکه چه کیف پولی را برای نگهداری ارز دیجیتال انتخاب کنید کاملا بر عهده خودتان است. حتی می توانید از این کار اجتناب کنید و دارایی های خود را داخل کیف پول صرافی های ارز دیجیتال هم ذخیره کنید. برخی از صرافی های ارز دیجیتال مانند نوبیتکس (Nobitex) و بیت ایمن (Bitimen) دارای کیف پول های اختصاصی چند امضایی هستند که امنیت بالایی دارد. با این حال در صورت انتخاب این راه، یک واسطه برای دسترسی شما به دارایی هایتان اضافه می شود و فقط از طریق خود صرافی می توانید به کوین های خود دسترسی پیدا کنید. در هر صورت تمامی انتخاب های شما نیازمند اعتماد هستند. در روش های قبلی باید به ارائه دهندگان کیف پول و در این روش به صرافی های ارز دیجیتال اعتماد کنید.